Zoeken naar geboortekaartjes op maat

geboortekaartjes op maat
 
Ontwerp op maat Fien De Decker Art Illustrations Design.
Ontwerp op maat. Wil je graag je eigen unieke kaartje laten ontwerpen, op basis van jouw wensen? Voor meer info, neem een kijkje op uniekegeboortekaartjes.be. Ter info: op maat gemaakte kaartjes kunnen 1 jaar na de geboorte ook in de collectie worden opgenomen, tenzij je kiest voor exclusiviteit.
Geboortekaartjes en doopsuiker Leuven Monstertjes Urban Baby Store.
Je kan kiezen voor een kaartje uit onze vaste collectie of voor een ontwerp op maat, volledig naar eigen wens. Alles kan, alles mag, ik hoor graag wat jullie wensen zijn om zo een kaartje te creëren waarvan jullie 100% tevreden zijn! Kijk zeker even op onze website en ontdek daar alvast de kaartjes uit onze vaste collectie. Mijn naam is Els decaluwe en mijn grootste passie is om dromen werkelijkheid te maken in de vorm van illustraties en animaties. Ik maak zowel eigen verhalen voor kinderen als illustraties voor klanten. Samen met elke klant zoek ik naar een persoonlijke manier om hun verhaal uit te beelden. Naast illustraties kan ik ook zorgen voor leuke makkelijk deelbare gifjes, of zelfs een klein welkomstfilmpje! Wat is jullie verhaal en hoe willen jullie je kindje verwelkomen? Aarzel zeker niet om contact op te nemen: email protected en neem een kijkje op mijn website en instagram: www.elsdecaluwe.be en https//www.instagram.com/els_: decaluwe/. Geboortekaartjes en doopsuiker. Savoyestraat 3, 3000 Leuven. Copyright 2020 Monstertjes Urban Baby Store Powered by Lightspeed.
Mooie geboortekaartjes op maat gespot! Oh yeah baby!
Bladeren en groen, dieren, zacht, lief en origineel. Ik ben best kieskeurig, maar hier zou ik het zeker aandurven om een geboortekaartje op maat te laten ontwerpen! Elle et Moi designs. Deze ontwerp studio maakt trouwens niet alleen geboortekaartjes, maar ook trouwkaartjes, huisstijlen, visitekaartjes, mom t-shirts, kid t-shirts en tote bags. De shirts en tassen hebben teksten als boys mom, girls mom, momss boy, moms girl, team mom en team no sleep. Allround dus en een collectie die steeds breder wordt. Een toffe ontdekking met mooie ontwerpen, die ik jullie niet wilde onthouden! Voor meer info, check de Elle e Moi website of hun Instagram profiel. Meer geboortekaartjes inspiratie vind je op de blog!
Geboortekaartjes Alsjeblief.be Kaartjes stofjes op maat.
Ontdek hier de geboortekaartjes in de shop. Stof op maat. 2017, Alsjeblief.be via All About BVBA. Algemene voorwaarden Privacy policy. Volg ons via social media op. Tijd voor iets nieuws. Na bijna 7 jaar geboortekaartjes, doopsuiker dekentjes, kriebelde het om nieuwe wegen in te slaan.
Op maat jeffrey ontwerpt.
Na betaling wordt het ontwerpproces gestart. 4 Ontwerpen maar. Het geboortekaartje wordt met oog voor detail afgewerkt totdat u 100% tevreden bent. Een digitale proefdruk wordt via mail doorgestuurd. Na uw feedback wordt het geboortekaartje verder verfijnd indien nodig. Er is geen meerkost voor extra aanpassingen. 5 Keuze druktechniek, papiersoort en eerste proefdruk. Na goedkeuring van de laatste digitale proefdruk bespreken we de verschillende drukmogelijkheden digitaal, folie, letterpress, blinddruk, multiloft, alsook kan je een kijkje nemen in het staalboekje om de geschikte papiersoort en gewicht te kiezen. Er volgt een gratis proefdruk zodat u het kaartje eens in het echt kan zien én voelen. Na goedkeuring proefdruk en keuze enveloppes wachten we de geboorte af. 6 De geboorte. Wanneer de baby geboren is, kan u via sms of WhatsApp de ontbrekende gegevens voor het kaartje doorsturen. Het ontwerp wordt vervolledigd en doorgestuurd naar de drukker. De kaartjes worden gratis geleverd in het ziekenhuis of kunnen opgehaald worden te Zwevegem. Extras zoals babyborrelkaartjes en stickers kunnen natuurlijk wel al voor de bevalling geleverd worden. U betaalt het restbedrag voor het drukwerk alsook voor de extras. Prijzen incl btw. Geboortekaartje op maat ontwerp 150 euro.
Atelier Pix Invulboeken kaarten Invulboeken Planners Gezinsplanner Geboortekaartjes Wenskaarten Eindejaarskaarten.
geen onbenullige vragenlijstjes, maar veel plaats voor je eigen verhaal. en vooral plaats voor fotos van het mooiste kind ter wereld. En dat in een uniek hedendaags jasje. Atelier Pix biedt daarnaast een vaste collectie geboortekaartjes die kunnen worden. aangepast naar uw wensen en ontwerpt ook kaarten op maat.
Geboortekaartjes La cabane en voyage.
View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize View fullsize Hoe Bestel je een geboortekaartje? Kies je geboortekaartje. Hierboven zie je de ontwerpen die je kan bestellen bij La Cabane en Voyage. Daarnaast bied ik ook kaartjes op maat aan. Je kan kiezen tussen een unieke pentekening of het luxe pakket, bestaande uit een schilderijtje waarvan je zelfs het origineel mee krijgt in een mooi kadertje. Kies je favoriete ontwerp en eventuele extra's' zoals stempels, stickers, buttons, magneten en labels en neem contact door deze vragenlijst in de vullen.
Geboortekaartje op maat professioneel ontwerp kaartje geheel op maat.
Wil je een kaartje op maat bestellen, of heb je vragen? Stuur ons dan even een mailtje of vul het contactformulier in. Er zijn 2 formaten geboortekaartjes.: Dubbel vierkant: dubbele vierkante kaarten, ongevouwen formaat 26 x 13 cm, gevouwen: 13 x 13 cm.
Close your eyes Close your eyes geboortekaartjes op maat.
Geboortekaartje op maat. Bij het ontwerpen van een geboortekaartje op maat starten we vanuit jullie wensen. Het ontwerp krijgt volledige exclusiviteit en kan bijgevolg ook niet in onze vaste collectie belanden. We vinden het belangrijk dat jullie honderd procent tevreden zijn en geven daarom nog 3 extra correctierondes nadat we het ontwerp hebben doorgestuurd.
Dasi Unieke geboortekaartjes.
Ja, dromen ook van geboortekaartjes op maat. Elk ontwerp en druk van een geboortekaartje wordt met evenveel zorg en liefde uitgevoerd. In samenspraak met jullie, de ouders, komen we tot een concept voor het geboortedrukwerk. Het geboortekaartje wordt volledig op maat ontworpen. Vaak hebben de ontwerpen voor digitaal drukwerk een nostalgische, retrosfeer.

Contacteer ons