Op zoek naar vintage geboortekaartjes?

vintage geboortekaartjes
 
Geboortekaartjes maken met een vintage uitstraling Snoesjes.
Dus kijk bij het thema dat jouw het meeste aanspreekt, kies de allermooiste kaart, bewerk deze in de tool en bestellen maar! Een geboortekaartje maken is eenvoudig en leuk om te doen. Kies een ontwerp uit één van onze collecties en pas deze naar wens aan of ontwerp je eigen geboortekaart helemaal zelf. Je vindt bij Snoesjes geboortekaartjes in de categorieën Retro Vintage, Hip Trendy en Stoer Strak. Kijk ook eens bij de kraamborrelkaartjes en de sluitstickers om het geboortekaartje helemaal af te maken. En heb je een mooie geboortekaart gevonden die goed bij jullie past maar wil je toch iets laten aanpassen, mail ons dan zodat wij je kunnen helpen. Geboortekaartje met een grote broer of zus. Gefeliciteerd, jullie zoon of dochter wordt grote broer of zus! Wij vinden het erg leuk om hen ook een ereplekje te geven op de geboortekaart van jullie tweede of derde kindje.
Vintage Geboortekaartjes Van conceptuele ontwerpen, tot retro illustraties.
Van conceptuele geboortekaartjes zoals het vintage ticket of de ticket op kraft, of het vintage vliegtuigticket, tot een simpel ontwerp waarbij een prachtige geschilderde illustratie van een mooi bootje centraal staat. Op deze pagina vind je dus onze vintage geboortekaartjes zie ook onze modern vintage geboortekaartjes.
Retro en vintage geboortekaartjes bestellen.
Speciaal voor degene die nog houden van authentieke en vintage elementen van vroeger biedt Kaartcollectie.nl een gevarieerd aanbod in hele unieke retro geboortekaartjes. Denk aan de felle kleuren van jaren geleden, oldtimer auto's, schrijfstijl en diverse kleuren combinaties die vroeger populair waren.
Retro geboortekaartjes en nostalgisch Studio POPPY.
Wat bijzonder en wat fijn dat jullie terecht gekomen zijn bij de geboortekaartjes van Studio POPPY. Oftewel POPPY Geboortekaartjes! Het lijkt misschien nog even te duren voordat jullie kindje wordt geboren, maar voor je het weet is het zo ver en kun je hem of haar in je armen sluiten. En dan mag de wereld het weten! Klik hier voor een uitgebreide werkwijze geboortekaartje bestellen. Het perfecte geboortekaartje. Wij zijn een kleinschalig grafisch bureau die zich momenteel richt op vintage geboortekaartjes, retro geboortekaartjes en nostalgische geboortekaartjes. Kleine kunstwerkjes die al gaandeweg tot stand komen en uiteindelijk een uniek beeld vormt voor een uniek kaartje. Wij zijn er voor jullie om het kaartje helemaal naar jullie zin te maken. Wat in designtools niet lukt, lukt ons natuurlijk wel. Dus jullie hoeven niet zelf aan de slag, dat doen wij voor jullie. Voor een optimaal resultaat. Er is eigenlijk niets dat wij niet kunnen, dus heb je een idee of wens? Deel het eens met ons en we maken er een unieke geboortekaart van. Bekijk onze retro, vintage en nostalgische geboortekaartjes eens en laat ons weten als je interesse hebt. We kunnen een proefdruk maken voor 250, onkostenvergoeding.
Geboortekaartjesmetfoto Art Foto Service Groep Fotografie.
NIEUW Geboortekaartjes met zilver, goud rosé folie. Maak het geboortekaartje helemaal af door de naam van je kindje te laten drukken in zilver, goud of roséfolie voor een extra luxe uitstraling. Foto's' voor het geboortekaartje versturen. Is je kindje geboren en wil je de foto alvast naar ons versturen? Klik op de afbeelding om naar de upload pagina te gaan. Gratis kaartopzet van een geboortekaartje Ben je benieuwd hoe een geboortekaartje eruit ziet met een ander lettertype en/of met een eigen tekst of met de naam van je kindje? Vraag dan hier een kaartopzet aan en wij sturen je binnen 1 werkdag een digitaal voorbeeld van de kaart toe. Social media Geboortekaartjes. Baby mutsjes pakjes. Wenskaarten met foto. Geboortekaartjes met foto. Geboortekaartjes zonder foto. Social media Geboortekaartjes. Mail ons, we zijn je dankbaar.: Winkel / Fotostudio.: K.v.K Amsterdam: 33155315.
geboortekaartjes maken met de vingerveegkunst van Tancart YouTube.
Retro en vintage geboortekaartjes voor jullie kindje Tadaaz.
Jullie pasgeboren kindje zal alvast op een originele manier verwelkomd worden! Er is een ruim aanbod geboortekaartjes met een retro of vintage look. Alle soorten en stijlen, zowel voor jongens als geboortekaartjes voor meisjes zitten in het assortiment. Aan originele geboortekaartjes geen gebrek!
geboortekaartje vintage Suikerzoentje.
De geboortekaartjes worden gedrukt op kwaliteitspapier 300 gr. Inbegrepen: witte enveloppen, alle drukkosten, 1 opmaak en 2 correctierondes, digitale proefdruk via email. Tip: gebruik de sluitstickertjes om de enveloppe mooi af te werken: met of zonder adres, altijd in de stijl van het geboortekaartje.
Retro geboortekaartjes met een originele twist, ontworpen door Pimpelmees!
Personaliseer de kaartjes met de toekomstige naam van je kindje en vraag alvast een gratis proefdruk aan! Service en kwaliteit. We weten uit eigen ervaring dat een geboorte een heel bijzonder moment is en wij zullen er alles aan doen om de bestelling van jullie geboortekaartjes zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Als je vragen hebt zijn we per mail goed bereikbaar. We proberen je altijd zo snel mogelijk verder te helpen. Pimpelmees heeft al 6 jaar ervaring met het ontwerpen en drukken van geboortekaartjes. Lees de ervaringen van anderen en bekijk alle geboortekaartjes die we al hebben mogen maken. Laat je inspireren! Bij Pimpelmees betaal je veilig online met iDeal NL, Mister Cash BE en SOFORT Banking DE. Geboortekaartjes met foto.
vintage geboortekaartjes
Geboortekaartjes 20 / 21. Retro Vintage geboortekaartjes. Toon alle kaarten Toon per 18 producten. Toon alle kaarten Toon per 18 producten. Laad meer producten. Toon alle kaarten Toon per 18 producten. Laad meer producten. Toon alle kaarten Toon per 18 producten.

Contacteer ons